Anbefalinger

OPLEV efterår '24

Også dette efterår bugner vores OPLEV katalog af lutter gode arrangementer.

Af Mette Fairgrieve

Tags

Forældre

Tag et katalog med hjem næste gang du er på biblioteket - eller se arrangementerne her på hjemmesiden.

Sæsonens tema: Hvordan skal vi bo? 

Verden forandrer sig. Det kan vi ikke ændre på, men vi kan undersøge, hvordan vi bedst muligt kan indrette os for at leve midt i forandringerne. Og i den forbindelse er det oplagt at undersøge, hvordan vi skal bo. 

Meget popkultur og mange litterære værker foregår i dystopiske samfund formet af ekstremt klima og naturkatastrofer, sygdom, løssluppen teknologi og mangel på ressourcer. Værker, som ofte er inspireret af vores egen virkelighed. Spørgsmålet er, om litteraturen, kulturen og ikke mindst arkitekturen kan hjælpe os med ideer til, hvordan vi kan håndtere nutidens og fremtidens udfordringer, og hvordan både dyr og mennesker skal udvikle sig for at overleve. 

I efteråret 2024 undersøger HvidovreBibliotekerne perspektiver og ståsteder inden for temaet ‘Hvordan skal vi bo?’. Er svaret, at vi skal forbruge mindre, skal vi leve småt, eller er det nye teknologier, der skal redde os? 

Alle scenarier er i spil, når bibliotekerne indbyder til arrangementer inden for efterårets tema, der ser på noget af det mest private, vi har – vores hjem. 

Vi glæder os til at se dig. 
Bibliotekschef Rebekka Kinimond Carlson